0-24 Autómentés és Autószállítás Magyarországon és külföldről azonnal

0-24 Autómentő és Non stop Autómentés azonal, ötszemélyes autómentő terepjárókkal

 

AUTÓMENTÉSRE, VAGY AUTÓSZÁLLÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGE?

ÖTSZEMÉLYES AUTÓMENTŐ TEREPJÁRÓINKKAL A NAP MINDEN SZAKÁBAN, AZONNAL TUDUNK INDULNI CSEHORSZÁG BÁRMELYIK TERÜLETÉRE!

A MENTETT JÁRMŰ NÉGY UTASÁT IS BIZTONSÁGBAN ÉS KÉNYELEMBEN HAZAJUTTATJUK A LEROBBANT AUTÓVAL EGYÜTT.

AUTÓSZÁLLÍTÓ TRÉLEREINKKEL 4.7 m TENGELYTÁVIG ÉS 2.8 TONNA SÚLYIG TUDUNK AUTÓT SZÁLLÍTANI, LEGYEN AZ SZEMÉLYAUTÓ, TEREPJÁRÓ, KISBUSZ, VAGY FURGON.

MINDEN AUTÓNK RENDELKEZIK ÉVES MAGYAR, OSZTRÁK, SZLOVÁK ÉS CSEH AUTÓPÁLYA MATRICÁVAL, ÍGY EZEK KÖLTSÉGE SEM TERHELI AZ ÖN PÉNZTÁRCÁJÁT.

 

Autómentés és Autószállítás Csehországból

 

+36307762151

Az autómentést és autószállítást Csehországból műszaki hiba esetén minden esetben gond nélkül megoldjuk. Műszaki hiba felléphet valamelyik autóalkatrész kopásából, elöregedéséből adódóan, de előfordulhat félretankolás miatt is, amikor például a dízel autóba benzint tankolunk.

Ha valamelyik alkatrész meghibásodása miatt kényszerül megállásra az autópályán, akkor azonnal kapcsolja be a vészvillogót, és húzódjon le a leállósávba úgy, hogy a lerobbant autó minél távolabb kerüljön a használatban lévő forgalmi sávtól.

 

Kézifékkel rögzítse a meghibásodott autót, majd a láthatósági mellény felvétele után tegye ki az elakadásjelző háromszöget az autó mögött olyan távolságra, hogy azt az autópályán száguldó járművek vezetői időben észlelhessék.

Amennyiben utasok is vannak az autóban, a láthatósági mellényt Nekik is fel kell venniük, majd ezután a szalagkorláton kívül eső, biztonságos területen keressenek várakozásra alkalmas helyet. Ne feledjük, hogy a statisztikák szerint kb 20 percet élnek azok, akik a leálló sávban várakoznak!

Mindezek után kerülhet sor autómentő hívására, 0-24 óráig: 

+36307762151

 

Az alábbi információkra lesz szükségünk az autó mentéséhez:

1. A lerobbant autó pontos helyét kell meghatároznunk. Ha nem tudjuk pontosan behatárolni az autó helyzetét, akkor nagy segítséget nyújt a telefonunkon lévő GPS, mivel minden GPS térképen van "Helyzet megosztása", vagy "Pozíció megosztása" funkció, amit a térkép menüjében találunk. A pozíciónkat küldjük el a kiszemelt autómentősnek SMS- ben, Viberen, vagy bármelyik üzenetküldési lehetőségen keresztül, mert ezután az autómentő méterre pontosan Önökre fog találni.

2. Az autómentőnek tudnia kell a lerobbant autó utasainak a számát, mert a legtöbb autómentő csak kettő utast tud befogadni. Ha a lerobbant autóban utasok is vannak a sofőrön kívül, akkor érdemes terepjárós autómentőt keresni, mert azok többnyire 5-7 személyesek, és sokkal kényelmesebbek az autómentő teherautóknál.

3. Közölni kell az autómentővel az autó súlyát és típusát. Az önsúlyt megtaláljuk a forgalmi engedély "G" pontjában. Tapasztaltabb autómentős már az autó típusának ismeretében tudja az autó önsúlyát, amit lényegesen megnövelhet az autóban lévő utasok és csomagok tömege is. A legtöbb autómentő teherautóra maximum 1300 - 1500 Kg terhelést tehetünk, hogy az összsúlya ne haladja meg a 3.5 tonnát, ezért többnyire csak kisebb autók biztonságos szállítására alkalmasak. Amennyiben közepes méretű, vagy nagyobb autót kell szállítani, akkor megint csak érdemes terepjáró autómentőt hívni, mert azok másik terepjárót, nagyobb személyautót, kisbuszt és furgont is tudnak menteni akár 2.8 tonna raksúlyig, amibe nem számít bele az utasok súlya. Az autó szállítása szempontjából a fenti paraméterek nagyon fontosak!

4. A következő fontos információ, hogy az üzemképtelen autó kerekei gurulnak e. Balesetkor előfordul a futómű sérülése, minek következtében egy vagy több kerék kifordul, kitörik, vagy nem képes forogni. Az újabb típusú autóknál elég egy elektromos probléma ahhoz, hogy ne tudjuk kioldani a kéziféket, vagy ne tudjuk "N" állásba tenni az automata váltót. Ilyen esetekben speciális autómentő felszerelésekre van szükség, mint például a gurító kocsi, amit a forgásképtelen kerekek alá szoktunk elhelyezni emelő segítségével, és ezekkel ki tudjuk küszöbölni a beállt kerekek által okozott nehézségeket.

Balesetmentes utat kíván Önnek a Hazaviszlek Autómentő!

HÍVJON BIZALOMMAL, MUNKÁINK 100% MEGELÉGEDETTSÉGI RÁTÁVAL BÍRNAK!

 

ÉJJEL - NAPPAL HÍVHATÓ TELEFONSZÁMUNK: 

+36307762151

 

 

 

Autómentés Cayenne

Autómentés C-max

Autómentés Iveco

 -----------------------------------------------------------------------------------

 

Autómentés Léva Autómentés Liptószentmiklós Autómentés Liptóújvár Autómentés Losonc Autómentés Lőcse Autómentés Magastátra Autómentés Malacka Autómentés Máriatölgyes Autómentés Mecenzéf Autómentés Mezőlaborc Autómentés Miava Autómentés Modor Autómentés Nagybiccse Autómentés Nagykapos Autómentés Nagykürtös Autómentés Nagymegyer Autómentés Nagymihály Autómentés Nagyrőce Autómentés Nagysáros Autómentés Nagysurány Autószállítás Nagyszombat Autószállítás Nagytapolcsány Autószállítás Námesztó Autószállítás Németpróna Autószállítás Nemsó Autószállítás Nyitra Autószállítás Nyitrabánya Autószállítás Nyitranovák Autószállítás Nyustya Autószállítás Ógyalla Autószállítás Ólubló Autószállítás Ótura Autószállítás Párkány Autószállítás Podolin Autószállítás Poltár Autószállítás Poprád Autószállítás Pozsony Autószállítás Privigye Autószállítás Puhó Autószállítás Pöstyén Autószállítás Rajec Autószállítás Rajecfürdő Autószállítás Rimaszombat Autószállítás Rózsahegy Autószállítás Rozsnyó Autószállítás Ruttka Autószállítás Selmecbánya Autószállítás Simony Autószállítás Somorja Autószállítás Stomfa Autószállítás Stubnyafürdő Autószállítás Szakolca Autószállítás Szenc Autószállítás Szenice Autószállítás Szentgyörgy Autószállítás Szepesbéla Autószállítás Szepesófalu Autószállítás Szepesolaszi Autószállítás Szepesváralja Autószállítás Szepsi Autószállítás Szered Autószállítás Szinna Autószállítás Szliács Autószállítás Szobránc Autószállítás Sztropkó Autószállítás Szvit Autószállítás Tapolyhanusfalva Autószállítás Tiszacsernyő Autószállítás Tiszolc Autószállítás Tornalja Autószállítás Trencsén Autószállítás Trencsénteplic Autószállítás Trsztena Autószállítás Turdossin Autószállítás Turócszentmárton Autószállítás Turzófalva Autószállítás Tőketerebes Autószállítás Újbánya Autószállítás Újtölgyes Autószállítás Újvároska Autószállítás Vágbeszterce Autószállítás Vágsellye Autószállítás Vágújhely Autószállítás Varannó Autószállítás Verbó Autószállítás Verebély Autószállítás Zólyom Autószállítás Zsarnóca Autószállítás Zselíz Autószállítás Zsolna Autószállítás Őrmező https://hazaviszlek-automento.webnode.hu/automentes-szlovakiabol/

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 175
Tegnapi: 11
Heti: 175
Havi: 473
Össz.: 16 552
Oldal: 0-24 Autómentő, Autómentés és autószállítás Csehországból
0-24 Autómentés és Autószállítás Magyarországon és külföldről azonnal - © 2008 - 2018 - autoszallitas-automentes.hupont.hu